Support for Sandboxie

No Non-Game related topics here.
Post Reply
User avatar
Brodax
Hell Karterian
Hell Karterian
Posts: 35
Joined: Sun Apr 23, 2017 12:44 pm
Location: Near Little Linsen

HELP!!

Post by Brodax » Wed Mar 21, 2018 1:39 pm

Well if anyone has a solution for it lemme know.
its happening when i try to duel on sandboxie :/

Image
ALIS [RB 11 165]
BRODAX [RB 11 165]

User avatar
[GM]Blade
A3 Mania Administrator
A3 Mania Administrator
Posts: 1758
Joined: Sat Sep 13, 2008 12:47 am

Re: HELP!!

Post by [GM]Blade » Thu Mar 22, 2018 1:36 pm

Support for third party applications will not be provided here.
[GM]Blade
A3 Mania GameMaster

User avatar
forever
Dark Saint
Dark Saint
Posts: 96
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:26 pm

Support for Sandboxie

Post by forever » Thu Mar 22, 2018 10:56 pm

Although A3 Mania and its GM’s or whoever concerned doesn’t allow the use of third party applications for running multiple clients, I would like to share some information.
(I lack in-depth knowledge, please don’t judge =p)
The problem of DirectX Initialisation appears when a user tries to open multiple instances of the game or due some resolution problems. This usually happens on Windows 10 devices.

To run game (if you experience such problem)
Right-click on desktop
Click Graphic options
Resolution
Change it 1024X768
Now try running Mania or India(incase problem persists on either of the two games)

OR(if you dont see Graphic options upon right clicking on desktop)

Go to settings
Display
Advanced display settings
Change resolution to 1024 x 768
———————————————————————————————————
Incase the game runs fine on your native resolution (should be 1366 x 768) but you aren’t able to run sandboxie, do this:

After you open the first client get back on desktop
Change your resolution to 1024 x 768
And then run sandboxie
It will start !!!

Run your potters before starting sandboxie in low resolution coz...mostly you wont be able to use your desktop, this happens in some cases. 😜😂

@Brodax in your screenie, you already seem to have opened one instance (first client) but you are unable to open the second one...follow the above steps and start!!

I wrote this post while travelling—don’t judge...also because I believe there are just about 10 people playing this shitty game...atleast trying to help those who inspite of all the unnecessary GAMEPLAY UPDATES, play this game and waste their time 😂😜

@GM-
The use of Sandboxie is not just for scamming or any unnecessary activity that you guys don’t like...with the current situations, there is an absolute need for sandboxie for dualling in Gp parties(if it still goes on 😂) or for transfer of items...TRY TO SUPPORT THOSE, WHO SUPPORT YOUR GAME AT LEAST.

User avatar
forever
Dark Saint
Dark Saint
Posts: 96
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:26 pm

Re: Support for Sandboxie

Post by forever » Thu Mar 22, 2018 11:00 pm

Also dualling or running multiple instances with the merhod shown above...increases you dualling speed...there is no buffering or loading when you switch using ALT+TAB

User avatar
Brodax
Hell Karterian
Hell Karterian
Posts: 35
Joined: Sun Apr 23, 2017 12:44 pm
Location: Near Little Linsen

Re: Support for Sandboxie

Post by Brodax » Fri Mar 23, 2018 2:09 am

Thanks dude I appreciate that, you wrote so much. 😙
I Already got the solution from one computer expert, about lowering down the resolution as it is a really old game. It happened because I was messing around with the 3D settings in Nvidia Control panels.
I uninstalled Sandboxie because i play other games too while A3 runs in Background and using the lower resolution with other games really feels dumb, Sandboxie use to crash while Shifting and had lots of bugs. Now I use some new method to duel, which doesn't require any 3rd party software support.
ALIS [RB 11 165]
BRODAX [RB 11 165]

User avatar
forever
Dark Saint
Dark Saint
Posts: 96
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:26 pm

Re: Support for Sandboxie

Post by forever » Fri Mar 23, 2018 5:36 pm

Thats nice dude...you can also dual by opening a new user in Control Panel > User Accounts...this will work for any game or application.
👋

Post Reply